De 5 bedste apps til bogorme

Hvis du er vild med at læse bøger, kan du nyde den passion på flere forskellige måder. Først og fremmest kan du naturligvis læse bøger, men du kan også nyde dem på mange andre måder, og det kigger vi på nedenfor.

Spil med bøger

En af de mest oplagte metoder til at nyde din bog, udover at læse den, er at spille spil inspireret af en bog. Mange mennesker kan lide Maria Bingo derfor tænkte vi, at vi kunne anbefale casinospil som er inspirerede af fortællinger af forskellige forfattere. Der er fx spil som Book of Dead og Jumanji, som begge er spil, der er inspirerede af bøger på en eller anden måde. 

Malebøger til voksne

Hvis du søger på en farvebog, vil du nok støde på Facebook. Men kigger du i stedet efter en malebog app, kan du finde apps, der tager den traditionelle farvelægning fra papiret til din smartphone eller tablet. Du kan fx downloade Alfabet Malebøger for Voksne, som er utroligt populære.

Det er en afslappende aktivitet, som får dig væk fra hverdagens stress og jag. Derfor kan du overveje at farvelægge flotte figurer, mens du glemmer alt om arbejdet og problemer, der kan vente til i morgen.

Skriv din egen bog

Går du og drømmer om at blive til en forfatter? Så kan du overveje at downloade en bog til det formål. Scrivener er en af de mest populære apps til forfattere. En af årsagerne til at den er så populær som den er, er at den er glimrende til alt fra at skrive en email til et teaterstykke eller en roman. 

Når du har hentet denne app ned, skal du logge ind. Herefter vælger du en skabelon til det, som du ønsker at gå i gang med. Der kan du fx vælge en skabelon til en novelle eller en roman. Desuden kan du også importere en tekst, som du allerede har skrevet i et andet dokument. Måske er du bange for at gå i gang, men husk på at alle er startet et sted.

Audible

Måske er du traditionelt set mest til at læse bøger i et fysisk format. Men det kan også være at du måske bliver interesseret i at nyde lydbøger. Det kan fx være skønt at gå en tur og lytte til en lydbog. Der findes et hav af forskellige apps til dette formål, men det må næsten være Audible, der er kongen på tronen. Derfor kan du overveje at downloade den og lytte til bøger.

The Book of Life

Livets bog er titlen på denne app. Officielt hedder den Sugar Smash: the Book of Life, og i princippet har den ikke meget med bøger at gøre, men måske nyder du den alligevel. Her kan du leve dig ind I spillet hvor du skal matche de farverige symboler og nyde eventyret i spillet. Det sjove spil er blevet bedømt mere end 310.000 gange i Google Play, og det er en stor del af årsagen til at vi bare måtte inkludere den her på listen.