De mest ventede efterfølgere til bøger

Når en rigtig god bog slutter, så glæder man sig allerede til at efterfølgeren kommer på gaden. I denne artikel kan du læse om tre efterfølgere til bøger, som mange glæder sig til at de kommer på gaden i 2019.

When Life Gives You Lululemons af Lauren Weisberger

Emily Charlton var Miranda Priestlys junior assistent før hun blev forfremmet til senior assistent på et tidspunkt før handlingen i ”The Devil Wears Prada”. Hun møder Andrea Sachs, som hun ansætter på ordre af Miranda både i starten af romanen og filmen.

Nu følger vi Emily Charlton i ”When Life Gives You Lululemons”, som ligesom ”The Devil Wears Prada” er skrevet af Lauren Weisberger. I denne bog er Priestlys tidligere assistent nu en succesrig billede-rådgiver for stjernerne i Hollywood.

Jobbet gik godt til at starte med men hun har mistet nogle kunder og hun er heller ikke god til de sociale medier. Derfor følger vi hvordan det går Charlton, når hun flytter til forstaden Greenwich i Connecticut og det bliver uden tvivl sjovt at læse om, når denne bog kommer på gaden til sommer.

Iron Gold af Pierce Brown

Red Rising sagaen fortsætter, når Iron Gold af Pierce Brown kommer på gaden i 2019. Hele denne saga startede med Red Rising (Rød Opstand på dansk), som fortæller om den hårdtarbejdende minearbejder Darrow.

I denne bog er jorden død og nu forsøger befolkningen at gøre Mars beboelig. Befolkningen er delt op i farver og Darrow tilhører Rød, som er den laveste del af samfundet. Faktisk har Darrow aldrig set himlen fordi han ligesom de andre minearbejdere arbejder dybt nede i undergrunden på Mars hvor de skal skaffe grundstof til at overfladen kan blive beboelig for jordens befolkning.

På et tidspunkt går det op for Darrow at det hele er løgn og at Mars har været beboet i flere århundreder af ”De Gyldne” og at de røde har arbejdet som slaver i undergrunden. Derfor bliver Darrow en del af den gruppe oprørere, der kalder sig for ”Rød Opstand”.

Hvis du elsker The Hunger Games og Game Of Thrones, så vil du blive vild med den seneste bog i Red Rising-serien. I “Iron Gold” et årti fremme efter at Darrow var helten i revolutionen, som han troede ville ændre på samfundet. Uden at afsløre for meget kan vi fortælle at bogen handler om hvordan Darrow skal ud og sætte alt på spil i én sidste kamp. Han er sikker på at han stadigvæk kan redde alle, men det store spørgsmål er også om han kan redde sig selv.

Still Me af Louisa Clark

”Still Me” er den tredje bog i serien med hovedpersonen Louisa Clark. Den amerikanske forfatter Jojo Moyes, som har skrevet ”Me Before You” og ”After You” kommer i 2019 på gaden med ”Still Me” hvor hovedpersonen flytter til New York for at starte på ny. Her sker der mange ting i Clarks liv og det får hende til at sætte spørgsmålstegn ved hvem hun egentligt er og hvordan hun kan hele sit hjerte, som er delt op i to.